Bericht uit MarketingTribune

JUMP! RETAIL start met strategie-unit 'JUMP! Strategy', meldt Ernst-Jan Smids. Ingrid Siemes – Van der Made is Strategy Director.

JUMP! STRATEGY levert strategisch advies voor merken en formules en is daarmee een sterke aanvulling op JUMP! RETAIL, legt Smids uit. 'Zo werken we onder andere aan Brand architectures, Brandpositioning & Visual Identity. Daarnaast geven we Category Growth Guidance en zetten we duurzaamheidsprogramma's op. Alles om merken, formules en omzet te laten groeien. Sinds 2018 werken we op dit soort strategische projectopdrachten van klanten en niet-klanten van Jump Retail.'


Boegbeelden van de nieuwe tak

Om de strategische competenties van Jump nadrukkelijker onder de aandacht te brengen start Jump Strategy als zelfstandige unit binnen Jump Retail. Ingrid Siemes – Van der Made zal als Strategy Director samen met Ernst-Jan Smids het boegbeeld van Jump Strategy vormen en wordt hierbij ondersteund door andere strategen en door Frank Quix van Q&A Insights & Consultancy. Beide bureaus zijn gehuisvest binnen de TBWA\ groep aan de Generaal Vetterstraat in het Schinkelgebied te Amsterdam.

Wil je kennismaken met Ingrid mail dan naar Ingrid.Siemes@jumpretail.nl

Deze website gebruikt cookies

Heb je hier geen bezwaar tegen? Klik dan op op deze link:Ik accepteer cookies.