"Wat is een octaangetal?" en "Wat zijn de voordelen van Shell V-Power?". Lastige vragen die Shell graag wil beantwoorden op een begrijpelijke, laagdrempelige manier.

OPDRACHT

JUMP! RETAIL kreeg vanuit Shell de vraag om vijf video's te ontwikkelen waarin ingewikkelde onderwerpen aanbod komen. Onderwerpen zoals het octaangetal, premium brandstof en het verschil tussen benzine en diesel moeten zodanig worden uitgelegd dat iedereen het begrijpt.

ONTWIKKELING

De verschillende onderwerpen worden door ‘Experts van alledag’ – mensen zoals jij en ik - via hun eigen werkzaamheden en beroepen uitgelegd. Zij leggen op ludieke wijze de link tussen de soms ingewikkelde onderwerpen en dagelijkse zaken waarmee zij van doen hebben, waardoor alles duidelijk wordt.

RESULTAAT

Het resultaat is een serie onderscheidende films die gedistribueerd wordt via de bekende Shell-kanalen waaronder de site, Facebook en de mailings. De films worden ook meegenomen in campagnes op het moment dat deze actief zijn. De film over het octaangetal (RON98) wordt bijvoorbeeld nu ingezet om aandacht te geven aan Shell V-Power benzine. 

Benieuwd naar alle video's die we voor Shell hebben gemaakt? Bekijk ze hier

Deze website gebruikt cookies

Heb je hier geen bezwaar tegen? Klik dan op op deze link: Ik accepteer cookies.