Met de feestdagen op komst hebben we in opdracht van MS Mode een clickable folder ontwikkeld voor desktop en mobiel. Dit is niet alleen een folder met een feestelijk thema, het is de eerste online folder voor MS Mode.

OPDRACHT

De vraag vanuit de klant luidde als volgt: een voorstel doen voor een inspirerende folder die de klant enthousiast zal maken voor de nieuwe feestdagencollectie van MS Mode: Dress Up for December. Aangezien MS Mode voorheen geen gebruik maakte van folders was dit een mooie uitdaging. De belangrijkste doelstellingen waren: de consument inspireren en awareness te verhogen.

ONTWIKKELING

Bij het ontwikkelen van deze folder is gekeken naar een mooie verhouding tussen sfeerbeelden en welke producten voor MS Mode het belangrijkst waren. We deden een compleet nieuw voorstel voor hoe, in onze beleving, de folder er het beste uit zou kunnen gaan zien. Er is gekeken naar subthema’s, maar ook is gezorgd voor een ritme in de gehele folder zodat het hele plaatje klopt.

RESULTAAT

Het resultaat is een inspirerende folder die online gepubliceerd zal worden, inclusief een aangepaste versie voor mobiel. De folder is voorzien van deeplinks waardoor op de producten geklikt kan worden en de consument op die manier doorgelinkt wordt naar de webshop van MS Mode.

MS Mode is net als wij erg enthousiast over de vormgeving en de functionaliteit van de clickable folder. Benieuwd? Bekijk hieronder een preview van het resultaat.

Deze website gebruikt cookies

Heb je hier geen bezwaar tegen? Klik dan op op deze link:Ik accepteer cookies.