Intratuin houdt van Kerst! De mooiste tijd van het jaar. Daarom hebben we ook dit jaar weer de campagne 'Hier is het Kerst' ontwikkeld, om Intratuin te positioneren als dé kerstwinkel met de trends van 2018!

OPDRACHT

In de maanden november en december gebeurt er veel in en om de winkels van Intratuin. Zo wordt elke winkel omgetoverd tot unieke kerstwinkel met de allernieuwste versieringen, is er een Kerst Inspiratieavond en worden er workshops georganiseerd. Daarnaast presenteert Intratuin met trots de vijf kersttrends, zodat je, van welke stijl je ook houdt, bij Intratuin alles vindt om het huis in één keer in kerstsfeer te brengen.

Dit jaar was de vraag vanuit Intratuin om naast de ‘gewone’ middelen ook een kerstspecial te ontwikkelen. Middels deze special moest heel Nederland worden verleid naar Intratuin voor hun kerstaankopen.

RESULTAAT

Het resultaat was een prachtige kerstspecial waarbij 3 van de 5 kersttrends zijn uitgelicht; de stoere ‘Denim Blues’, de romantische ‘Floral Deluxe’ en de meer landelijke trend ‘Frost Delight’. De catalogus is 32 pagina’s vol kerstinspiratie en heeft alles voor de mooiste kerst. 

De overige trends komen ruim aan bod in de andere magazines en niet te vergeten online! Voor deze campagne hebben we de fotografie gedaan van alle kersttrends en hebben we de offline middelen tot aan de pers afgerond. 

Deze website gebruikt cookies

Heb je hier geen bezwaar tegen? Klik dan op op deze link:Ik accepteer cookies.