We kunnen ons tegenwoordig niet meer voorstellen dat we naar de videotheek gingen of dat we stipt op tijd voor de TV zaten voor ons favoriete programma. Vandaag de dag krijgen we binnen 1 druk op de knop de content gepresenteerd die we willen. On demand, waar we maar willen. Het aanbod is overweldigend en daar speelt Guidinc.nl op in; Guidinc.nl is dé gids voor jouw film of serie.

OPDRACHT + ONTWIKKELING

Guidinc.nl moet bekendheid genereren als dé gids die Nederland helpt met het uitzoeken van een nieuwe film of serie. Daarom is er een pre-roll ontwikkeld, die zowel online ingezet kan worden als op tv. Door middel van het gebruik van externe content van de aanbieders word de probleemsituatie geschetst, waar Guidinc.nl de oplossing voor biedt. Met mockups van de website ervaar je Guidinc.nl als gebruiker en zie je de functionaliteit van de tool. In de pre-roll wordt Guidinc.nl op de kaart gezet en wordt de kijker verleid om door te klikken.

RESULTAAT

Het resultaat is een pre-roll die nieuwsgierig maakt, de veelzijdigheid van de tool laat zien en de nieuwe huisstijl van Guidinc.nl presenteert. 

Deze website gebruikt cookies

Heb je hier geen bezwaar tegen? Klik dan op op deze link:Ik accepteer cookies.