Gall & Gall is dé drankenspeciaalzaak van Nederland. Er is een enorm assortiment aan prijswinnende wijnen uit alle streken van de wereld. Voor de whisky-liefhebber is er keuze uit meer dan 1000 whisky’s waarvan ook een flink aantal prijswinnend. Maar ook voor de overige dranken zoals speciaalbieren en gedestilleerd weet men de weg naar de 600 winkels en gall.nl makkelijk te vinden.

OPDRACHT

Veel consumenten houden van een wijntje, maar vinden het lastig om hun smaak te vinden. Daar gaat Gall & Gall mee helpen door de introductie van de Smaakprofielen. Met een eenvoudige online test van 24 (!) seconden kom je te weten welke wijn bij je past. Aan JUMP! RETAIL de vraag om dat tegen de Gall & Gall klanten te vertellen.

ONTWIKKELING

De basis van de campagne is de keyvisual waarin alle smaakprofielen uit een mobiele telefoon knalden. Een dynamisch en pakkend beeld, direct tussen de ogen. Bovendien veel focus voor de online test die de basis is voor de Smaakprofielen. De campagne wordt omnichannel uitgerold met o.a. TVC’s, pre-rolls, krant, POS, DM, mailings, social media en uiteraard via gall.nl

RESULTAAT

Er zijn al ruim 25.000 smaakprofielen aangemaakt! Dat betekent dat deze wijndrinkers vanaf nu altijd de juiste keuze maken. Want ze kennen hun eigen smaak en kunnen ook eens een andere wijn uit hun eigen profiel proberen. Doe ook mee!

www.gall.nl/smaakprofielen

Deze website gebruikt cookies

Heb je hier geen bezwaar tegen? Klik dan op op deze link: Ik accepteer cookies.