Vandaag opende het Canadese sportkledingmerk Lululemon haar allereerste flagshipstore in de Negen Straatjes in Amsterdam. 

De op yoga-geïnspireerde retailer opende eerder al een showroom aan de Prinsenstraat in Amsterdam om awareness te verhogen in de Nederlandse markt. Klanten kunnen hier yogalessen en workshops bijwonen en geshowde kleding wordt hier verkocht. Echter was er nog geen reguliere winkel van het merk.

Met RetailRadar waren wij bij de opening in de Hartenstraat, een winkel met een oppervlakte van maar liefst 182 vierkante meter. Zoals de meeste winkels zijn ingedeeld in de Negen Straatjes bestaat ook deze winkel uit een begane grond, een eerste verdieping en een kelder. Met deze nieuwe aanwinst staat de teller op ruim 400 winkels wereldwijd, waarvan 30 in Europa.

Lululemon staat bekend om het bouwen van een community rond haar merk: een plaats creëren waar mensen kennis kunnen opdoen en delen en waar beleving centraal staat. Zowel de showrooms als winkels doen dan ook dienst als tastbare plek in de community. Om Amsterdam kennis te laten maken met deze visie is er vanavond een yoga-evenement in Het Scheepvaartmuseum, waarbij inspirator Baron Baptiste een yoga flow - een krachtige yogavorm - workshop zal geven.

Nieuwsgierig geworden? Bezoek de winkel aan de Hartenstraat 13 in de Negen straatjes of neem vanavond een kijkje in het scheepvaartsmuseum (Let op: je hebt een entree ticket nodig)!

Deze website gebruikt cookies

Heb je hier geen bezwaar tegen? Klik dan op op deze link: Ik accepteer cookies.