Het einde van het jaar nadert en dat betekent dat de nieuwste agenda's en kalenders van 2019 weer bij Bruna liggen. Aan ons de vraag een omnichannel campagne op te tuigen en deze nieuwe producten onder de aandacht te brengen bij de consument.

OPDRACHT

Met het oog op de groei van digitale productoriëntatie van de consument hebben wij een digitale folder bij Bruna geïnitieerd. Om de klanten van Bruna een zo consistent mogelijke merkervaring in de customer journey te bieden moesten alle touchpoints verankerd worden. De vraag vanuit Bruna was om naast de online verkoop ook traffic naar de fysieke vestigingen van Bruna te stimuleren. 

ONTWIKKELING

Het uitgangspunt was een digitale folder die Bruna uitstraalt en 'human' is. Met behulp van moodboards, kleurenpaletten, sfeerbeelden en packshots is een concept versie voor de digitale folder ontstaan. Vervolgens hebben we de digitale folder aangevuld met inspirerende content zoals (product)video's, geanimeerde teksten en de rode komma steeds terugkerend als stijlelement. 

De digitale folder zou worden gepromoot door zowel owned als paid media. Hier hebben wij een social strategie en een mobile advertising strategie voor geschreven en de uitingen hiervoor uitgewerkt om de distributie van de digitale folder kracht bij te zetten. 

RESULTAAT

Het resultaat is een visueel aantrekkelijke en functionele digitale folder waarbij de klant per productcategorie inspiratie op kan doen. In de digitale folder is gebruik gemaakt van duidelijke Call to action buttons met een link naar de webshop of een storelocator naar de vestiging. Om het klantenbestand van Bruna uit te breiden is er ook een mogelijkheid om je in te schrijven voor de Bruna nieuwsbrief. 

Doordat de digitale folder volledig meetbaar is kunnen we precies zien hoeveel unieke views we hebben gegenereerd en wat de gemiddelde kijktijd per pagina is, welke pagina het meest favoriet is én het allerbelangrijkst: welk product het hoogst scoort op conversie. 

Nieuwsgierig geworden naar het resultaat? Bekijk de digitale folder van Bruna hier.

Hieronder ook een voorbeeld van één van de Facebook posts die we hebben ontwikkeld.

Deze website gebruikt cookies

Heb je hier geen bezwaar tegen? Klik dan op op deze link:Ik accepteer cookies.