ACCOUNT EXECUTIVE

Wij zoeken nieuw accounttalent, namelijk een Account Executive. Binnen het accountteam ondersteun je de Account Director en Account Managers bij projecten waaronder campagnes, folders, POS, online uitingen, social activaties en mobile advertising. Daarbij bewaak je ook de planningen en budgetten van deze projecten.

Je bent pro-actief en hebt de drive om samen met ons - en onze klanten - door te groeien. Je organiseert je werk goed en hebt goede communicatieve eigenschappen. Relevante werkervaring is mooi maar geen must. Als je maar barst van de energie en veel wilt leren. 

Wat bieden we jou?

JUMP! RETAIL biedt jou een uitdagende baan in Amsterdam binnen een multidisciplinair team met enthousiaste collega’s. Je gaat aan de slag voor de mooiste retail merken zoals bijvoorbeeld Shell, Gall & Gall, ANWB, Bruna, AH to go, MS Mode en DA. Naast een marktconform salaris bieden wij jou ook de ruimte om jezelf te ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak.

Word jij onze nieuwe JUMP!-er?

Heb je grenzeloze energie, houd je van retail en heb je een goed gevoel voor humor? Ben je bereid om in jezelf te investeren en wil je de beste worden in je vak? En tot slot: houd je van een gezellige borrel? Dan word jij misschien onze nieuwe JUMP!-er! Stuur ons je CV en motivatie naar hallo@jumpretail.nl en wie weet nodigen wij jou uit voor een gesprek. 


Deze website gebruikt cookies

Heb je hier geen bezwaar tegen? Klik dan op op deze link: Ik accepteer cookies.